EVEN VOORSTELLEN – LINE UP WINTERSTOPPOP

🟩 EVEN VOORSTELLEN 🟩
We kregen al veel vragen over de line-up voor het avondprogramma! We zijn blij dat we inmiddels de line-up rond hebben en we jullie hier nu meer over kunnen vertellen. Vandaag stellen we de eerste drie artiesten aan jullie voor! In totaal zullen er naast Rondje Doe Maar, 5 bands en 6 singer songwriters deel uit maken van het programma 🎤🎹.

 * BLUE FLAME (Achterzaal 21.00u – 21.50u) 
Net voor dat het Doe Maar geweld losbarst, kun je bij Blue Flame heerlijk genieten van (Blues) rock songs.
Denk hierbij vooral aan Rory Gallagher, ZZ Top, Stevie Ray Vaughan, maar ook aan de Stones, Gary More en Thin Lizzy!Deze worden ten gehore gebracht door de vlammende slagen van André Rood op drums, het krachtige, maar ook subtiele en strakke gitaarspel van Henry van der Zwan, de stoere en stevige baslijnen van Pawel Sieniawski en de zang en mondharmonicatonen van Bert Hoogeveen.

Zonder de schoonheid dat het origineel in zich heeft uit het oor te verliezen weet Blue Dlame met ene eigen draai elk nummer dat ze oppakken toch weer een andere dimensie te geven.

* BARNEY WILLEMSE (Voorcafé 23.50u – 00.40u)Net staan dansen en genieten bij Doe Maar en wil je het Nederlandstalige geweld even achter je laten? Dan kan dat bij Barney Willemse!

Barney is opgegroeid in een klein dorpje in Noord-Holland. Americana muziek is hem met de paplepel ingegoten. Zijn moeder is vroeger zangeres geweest en zijn vader speelde gitaar. Niet heel gek dus dat Barney vanaf zijn 7e jaar zelf met zijn gitaar deze muziek maakt. Met een stem die perfect past bij het genre, brengt Barney een authentieke sound en stijl met zich mee. Tijdens zijn shows door het hele land en geïnspireerd door artiesten als Johnny Cash, Elvis, Frank Sinatra, Willie Nelson en Danny Vera brengt Barney een mooie mix van covers en eigen werk met tussendoor bijzondere verhalen. Zaterdag 18 februari in het mooie Wervershoof!

 


* MATTHIJS LAAN (Voorcafé 19.30u – 20.30u)
In het voorcafé starten we ook om half 8 en wel met Matthijs Laan, voor velen geen onbekend gezicht op Winterstoppop.

Matthijs Laan is een geboren en getogen Wervershover, die zijn muzikale pad zoals velen startte bij Ton Boon. Op de Dorpsstraat leerde hij gitaar spelen, maar in de band Firewall ruilde hij die gitaar in voor de microfoon en trad vijf jaar als frontman van deze West-Friese rock coverband op. Geen band betekende niet dat het optreden verleden tijd is! Na bijdragen aan de Hoornse Stadsfeesten, het Midwinterfeest (De Rijp) en de Amusementstocht (Berkhout) gaat het solo-project voorspoedig door. Kom luisteren, meegenieten en meedoen met de muziek!

 

Enthousiast geworden? Bestel snel je kaarten!
EVEN VOORSTELLEN – LINE UP WINTERSTOPPOP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *