EVEN VOORSTELLEN – LINE UP WINTERSTOPPOP

EVEN VOORSTELLEN, LAATSTE RONDE!
Vandaag stellen we alweer de laatste twee artiesten aan jullie voor.. Het wordt nu dus toch echt tijd om je ticket aan te schaffen voor een tientje in de voorverkoop!

* B!TCHES (Voorcafé 20.10u – 20.40u)

Lokaal talent! Eerder mochten we 3 van hen al verwelkomen op Molenpop en dit jaar spelen ze ook bij ons op Winterstoppop! In de zomer van 2022 is B!TCHES ontstaan, een all-female rockband uit West-Friesland. Ze spelen met 6 muzikale meiden: Suus is onze leadzangeres, Sam bassist en tweede stem, Aimee en Bente op gitaar, Froukje op Keys en Celina op de drums. De muziek van Muse, Heart en The Black Keys is wat hen energie geeft. Dit is dan ook de muziek die zij coveren. Intussen hebben ze podiumervaring opgedaan in Brakeboer in Medemblik. Daar hebben ze 2 keer mogen spelen op Young Artist Night.

* PIETER BAAS (Voorcafé 21.40u – 22.40u)

Pieter Baas is geen onbekende in de Noord-Hollandse muziekscene. The Eldorados, Marga en de Tijgers, The One & Only’s om maar wat te noemen. In 2020 gaat Pieter een samenwerking aan met tekstschrijvers Paul Luiken en Cor Dol en begint hij te schrijven aan wat het album Het Oudste Geheim zal worden. Een verzameling popsongs, Nederlandstalig en geïnspireerd op zijn voorbeelden Springsteen, Hiatt, Koelewijn en De Groot. Ondanks de beperkingen doet Pieter een paar live-shows, solo en met meestergitarist Johan Keeman en dat heeft gevolgen, zijn muziek wordt steeds vaker gestreamd en zijn fanbase groeit. De single Harrie Naar De Haaien van begin dit jaar is een bescheiden hit en ook de opvolger Houten Jas. wordt gedraaid op lokale radiostations door het hele land. Pieter speelt solo of samen met Johan in cafe’s en koffiehuizen en is vanaf 2023 ook te boeken met live-band.
EVEN VOORSTELLEN – LINE UP WINTERSTOPPOP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *