EVEN VOORSTELLEN – LINE UP WINTERSTOPPOP

En denk je Rondje Doe Maar, Doe Maar? Koop dan direct je tickets voor Winterstoppop 2023! Let op: In de voorverkoop betaal je € 10,- en aan de deur € 15,- wij zouden het wel weten!

* HUUB SIJM (Voorcafé 20.40u – 21.30u)

Klaar om te spelen was Huub al bij de geboorte, Huub is geen gitaarspeler, Huub is een geboren rockster. Uiteraard in stijl, met een snel jasje en een krullende Elviskuif! Tja, en waar Huub meestal versterkt speelt op volume bloed uit je oren, houdt Huub het nu akoestisch. Waarom akoestisch? In ieder geval om een akoestische gitaar een geweldig instrument is met warme klanken en lekkere ratelende snaren. Je kunt nummers van Queens of the Stone age en the Black keys verwachten, maar ook werk uit de 60’s komt voorbij. File voor het podium, Huub Sijm weer op Winterstoppop!

* PERFECT STRANGERS (Achterzaal 00.50u – 01.30u)

We sluiten af met een heerlijke band met heerlijke onvervalste Rock ’n roll. De laatste minuten kun je dus lekker de dansvloer op in de achterzaal!

Deze 100% West-Friese band staat garant voor een potje ‘Long Live Rock ‘n Roll’. Naast de dijenkletsers van Deep Purple komen uiteraard de bekende Rockers van de 70’s & 80’s aan de orde! Wat had je verwacht..? Rock Monsters als Enrico Kors, John van der Schaaf, Patrick Terwee, Ivar Ellikhuijzen en Eelco Webbers hebben hun kwaliteiten in de muziekscene al méér dan bewezen. Rock & Roll is er bij deze heren met de paplepel ingegoten en ook vanavond kun je weer genieten van de beste knallers van ‘die goeie ouwe tijd’ toen de muzikanten nog van ijzer waren en de boten van hout! Reis mee in de tijdmachine die Perfect Strangers heet.

* ZACH & CYNICAL BASTARDS (Voorcafé 00.40u – 01.30u)

* CIRCLE OF MUSIC(Achterzaal 19.30uu – 20.00u)

SMEW zou SMEW niet zijn als we aan jong en lokaal talent geen plek zouden bieden. In de achterzaal trappen we daarom af met Circle of music! Een band met jonge muzikanten, die vooral ouder werk spelen. Jong talent bij elkaar gebracht en buiten het podium begeleid door niemand minder dan Rhythm Haakman. Ondanks hun leeftijd spelen ze al 3 jaar samen en sinds een jaar treden ze op voor het publiek! Ook op Winterstoppop mogen wij ze dit jaar verwelkomen.

EVEN VOORSTELLEN – LINE UP WINTERSTOPPOP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *